gallery/gelukkig zijn

Gelukkig zijn

Ik heb alweer een crisis moment meegemaakt. Crisis betekent voor mij keuzes moeten maken en er niet uit geraken welke keuze de beste is, welk pad ik best insla. Angst hebben om de verkeerde keuze te maken of te hebben gemaakt. Voor iets gaan, er geld aan uitgeven, er dan toch niet mee verder doen en dus geld verliezen…alles verliezen. 

 

Zo bekeek ik het vroeger allemaal: altijd maar aan dat geld denken. Logisch toch als je niet veel geld hebt of verdient? Nu bekijk ik het anders: ik heb dan wel geld verloren maar ik ben een stuk rijker geworden in mijn hoofd. Ik heb een training gevolgd in februari laatstleden over Affiliate Marketing (de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard) en dat heeft me alweer gelukkiger gemaakt want het heeft me goed gedaan (aan mij toch, aan mijn portemonnee want minder hihi). Dankzij Jacko weet ik nu hoe ik een website moet opzetten en wat er allemaal komt kijken bij het online promoten van een product. 

 

Mijn doel hier? Ik wou weten hoe het was aan de andere kant van het internet, aan de andere kant van een website. In plaats van simpelweg te Googlen, wou ik weten hoe een website gemaakt werd. Dat weet ik nu en er is een eerste microsite uit geboren. Ik heb hier heel veel voor gedaan. Ik heb hier heel veel tijd ingestoken maar het ding is: ik krijg daar zoveel positieve energie van, ik word er gelukkiger van en de tijd vliegt voorbij. Dit zijn allemaal tekens dat dit iets is waarin ik me verder wil zien groeien, tezamen met schrijven natuurlijk. Deze dingen maken me gelukkig. En het feit dat ik dit doel bereikt hebt, maakt me nog gelukkiger. 

 

Natuurlijk volstaat het leren opbouwen van een website niet om 100 procent gelukkig te zijn. Het leven draait om zoveel meer dan je professioneel goed in je vel te voelen. Het draait om zoveel meer dan bijleren en doorzetten om uiteindelijk alweer een doel te bereiken.